biografija Tijane Pecencic ( Zimce)

ime: Tijana Pečenčić 
godina rodjenja:22 decembar 1986


Tijana voli da slusa od muzike Johnny Cash-a , Bon Jovi-a, Robbi Williiams-a, Lenny Kravitz-a  i jos mnogo dobrih  pevaca.

Omiljeni film joj je La Dolce Vita,  a takodje  i voli da gleda Simpsonove. Njen trenutni status je da je u vezi......
  

Sem sto glumi u ,,Vojnoj akademiji" takodje je glumila u serijama ,,Zene sa Dedinja" i  ,,Greh njene mame" . A ovo je njen intervju koji je dala za Glas Srpske:  



* ГЛAСКоја улога Вам је повјерена у серији "Војна академијаи на који начин сте градилатај лик?
ПЕЧЕНЧИЋ: Тумачим лик Милице Зимоњић, познатије као Зимче. Она је специфичне женствености, непосредна, храбра и борбена, у љубави брзоплета, у пријатељству искрена. Не бих откривала више детаља о лику, јер бих волела да гледаоци кроз серију схвате каква је у ствари она.
* ГЛAСПрема Вашем мишљењукоји је у ствари значај ове причес обзиром на то да сумноги коментарисали да ће се велики број предрасуда срушити управо емитовањем овесерије?
ПЕЧЕНЧИЋ: Серија говори о животу и раду кадета, официра и подофицира војске Србије, али то није само прича о војсци већ и о судбинама младих људи, о љубави и пријатељству, о племенитости и части војног позива. Сматрам да серија завређује пажњу, јер ће многим младим људима помоћи у одлуци, уколико се определе за војни позив, а друге ће подсетити, уколико су заборавили, на праве животне вредности и вратити им веру у њих.
* ГЛAСМожете ли се сјетити и препричати нам неке анегдоте са снимања?
ПЕЧЕНЧИЋ: Има их заиста много. Не бих тренутно могла неку посебно да издвојим, јер је уз ову екипу сваки дан био посебан на свој начин.
* ГЛAСКаква искуства носите са снимања серија "Жене са Дедињаи "Грех њене мајке"?
ПЕЧЕНЧИЋ: Још као студент добила сам прилику да заиграм у серији "Жене са Дедиња", а убрзо затим и у серији "Грех њене мајке". Упоредо сам их снимала и обе су ми дале почетничко искуство, што је младом глумцу и те како потребно. У "Женама са Дедиња" тумачим лик Марије Хаџи Поповић, бунтовне тинејџерке из богате породице, док у серији "Грех њене мајке" играм дванаестогодишњу девојчицу Гордану, која ми је посебно драга, јер играм уз свог професора глуме Небојшу Дугалића.
* ГЛAССпремате ли се можда за неке нове улоге?
ПЕЧЕНЧИЋ: Наша професија је стално трагање и ишчекивање и ако у том ишчекивању пронађеш смисао и радиш на себи, то је онда важнији део пута који се прелази да би се дошло до циља, конкретно до нових улога. Оптимистична сам и настављам даље.




Коментари

  1. Ja najvise od svih glumica volim Tijanu,ona je meni najbolja i vredna kao pcela.Ima najvise talenta od svih.Ti si broj jedan ZAUVEK

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

biografija Radovana Vujovica (Ris)

Vojna akademija (serija)