Jelisaveta Orašanin Princeza zaratila sa zrnom graška

Glumica koja je rešila da gradi samostalnu kulinarsku karijeru otkrila je čarobne ukuse povrća i priznaje da ništa ne može da je zadovolji kao luk i vojnički pasulj.  



Mlada glumica Jelisaveta Orašanin (22) od kada je u emotivnoj vezi sa kolegom Vukom Kostićem (31), mnogo toga je promenila u svom životu. Pre dva meseca otišla je iz porodičnog doma i odmah krenula da se bavi stilizacijom kuhinje. Za nju je to najbitniji prostor u stanu, jer u njemu provodi najviše vremena. Hrana koju priprema puna je egzotičnih ukusa, a specijalizovala se za kinesku klopu.
- Ovih dana snimamo seriju na Vojnoj akademiji u Beogradu - priča Jelisaveta. - Pošto u pauzi ručamo u tamošnjoj menzi, mogu reći da sam fascinirana vojničkim pasuljem. Ranije sam od raznih muškaraca koji su išli u vojsku čula bajke o njemu, ali nisam verovala. Bez problema mogla bih da ga jedem svaki dan. Takođe se davim i u zidarskom sendviču. Znate ono kad vam daju pola hleba, a unutra stave sočni margarin i parizer.
Svoja glumačko-vojnička iskustva šarmantna devojka će i narednih nedelja obnavljati, a pored vojničkog pasulja i zidarskog sendviča, priseća se i egzotičnijih trenutaka koje je proživela uz dečka Vuka Kostića, sa kojim je već godinu dana u vezi

Коментари

Популарни постови са овог блога

biografija Radovana Vujovica (Ris)

biografija Tijane Pecencic ( Zimce)

Vojna akademija (serija)